Двойна стая

Подробности

Интериора и мебелите са внимателно съчетани, придаващи домашен уют  и комфорт. Резбованите дебели греди напомнят на възрожденският стил на чорбаджийските къщи в Елена. Умелото съчетание на изразен битов стил с изразени естествени материали създават неповторима атмосфера  и топлина. Общия капацитет на хотелската част е 16 места

Удобства

Всички помещения разполагат със:

  • Самостоятелен санитарен възел
  • ТV
  • Wi-fi
  • Климатик
  • Сешоар
  • Отоплението е с централно парно на твърдо гориво

Галерия

Цени

Разходете се при нас

Механа “Трухчев”

Механа Трухчев е с капацитет от 80 места на закрито, разпределени между първи и втори етаж и 60 места на открито. Интериора е в напълно автентичен за град Елена възрожденски стил  – умело съчетание на камък, дебели резбовани греди и шарени традиционни черги. Запазили сме традициите на нашите деди като приготвяме ястията по стари еленски рецепти, още от самото основаване. Голяма част от продуктите, които използваме за гозбите и деликатесите са от домашно гледани животни в Еленския балкан.

На разходка в Елена…

Маршрутът ни започва от главния площад „Христо Ботев” на град Елена. Голямата административна сграда на източния край на площада е Народно читалище „Напредък”, което представлява културният център на града ни. Срещу фонтана, от другата страна на пътя, се намира къщата на Юрдан Хаджипетков, която се различава от повечето еленски къщи с характерната си фасада. Тя е построена върху каменните основи на изгоряла по време на Освободителната война стара къща.