Гергьовден 2020

Тридневен пакет

Дати: 30.04 – 03.05. 2020г. и 1.05 – 04.05.2020г                                   

Пакета е за човек и включва:
– 3 нощувки
– 3 закуски
– 2 вечери на три степенно сет меню/салата, основно ястие и десерт, без напитки/
– 1 празнична вечеря по меню / салата, предястие, основно ястие с агнешко печено, сухо мезе, десерт, 100мл ракия, чаша вино, минерална вода/
– жива музика в механата
– паркинг
– туристическа такса
– ДДС

Цена на пакета 169,00лв.

При ранно резервиране до 31.03.2020г: -10% отстъпка от пакетната цена.

*Цената е за възрастен, настанен във двойна, тройна стая или студио.;
*Деца до 6г. се настаняват безплатно, не е включена храна;
*Деца от 6г. до 12 г заплащат 50% от цената на пакета;

Галерия

Цени

Разходете се при нас

Механа “Трухчев”

Механа Трухчев е с капацитет от 80 места на закрито, разпределени между първи и втори етаж и 60 места на открито. Интериора е в напълно автентичен за град Елена възрожденски стил  – умело съчетание на камък, дебели резбовани греди и шарени традиционни черги. Запазили сме традициите на нашите деди като приготвяме ястията по стари еленски рецепти, още от самото основаване. Голяма част от продуктите, които използваме за гозбите и деликатесите са от домашно гледани животни в Еленския балкан.

На разходка в Елена…

Маршрутът ни започва от главния площад „Христо Ботев” на град Елена. Голямата административна сграда на източния край на площада е Народно читалище „Напредък”, което представлява културният център на града ни. Срещу фонтана, от другата страна на пътя, се намира къщата на Юрдан Хаджипетков, която се различава от повечето еленски къщи с характерната си фасада. Тя е построена върху каменните основи на изгоряла по време на Освободителната война стара къща.